Лист Міністерства освіти і науки України від 03. 07. 2018 р. № 1/9-415 “Щодо вивчення у закладах загальної середньої освіти навчальних предметів у 2018/2019 навчальному році”

Щоденне споживання горіхів допомагає зміцнити здоров’я

Горіхи, такі як мигдаль, бразильські горіхи, кеш’ю, фундук, макадамія, пекан, кедрові горіхи, фісташки та волоські горіхи, багаті білками, клітковиною, ненасиченими жирами, а також важливими вітамінами і мінералами. У новому дослідженні, проведеному в Університеті Луїзіани, взяли участь 14386 чоловік, розповідає Zee News .

Виявилося, 44 грамів горіхів в день достатньо, щоб значно поліпшити раціон і підвищити якість дієти. Вчені виявили, що люди, які їли горіхи, в середньому харчувалися правильніше, ніж ті, хто горіхів не їв. Дослідники вважають: важливо інформувати людей про користь горіхів. Вони настійно рекомендують включити горіхи в щоденний раціон.

Ще одне недавнє дослідження показало, що волоські горіхи захищають від раку простати. Раціон, багатий горіхами або їх маслом, гальмує ріст пухлин. Крім того, горіхи знижують холестерин і підвищують чутливість до інсуліну, що дозволяє зменшити ризик діабету.

  

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.Обов'язкові поля позначені *

*