Дієтологи назвали продукти, які допомагають боротися зі старінням

Суть в тому, що вони знижують ризик гіпертонії, ожиріння, діабету, – всіх захворювань, які зношують організм, пояснює Today . Головне – щоб у щоденному раціоні були присутні овочі, білок, ненасичені жири, клітковина, вітаміни і антиоксиданти. Спираючись на цю установку, фахівці занесли в список брюссельську капусту, яка знижує ризик раку. В принципі, її можна замінити броколі, калі, білокачанною капустою або цвітною. Всі вони багаті антиоксидантами, клітковиною, вітамінами і мінералами. Слід споживати мінімум 3-5 порцій на день.

Далі йде лосось. Дана риба – цінне джерело білка і жирних кислот омега-3, корисних для серця і нервової системи. Також вони підтримують здоров’я шкіри і волосся. Аналоги – сардини, мідії, оселедець, форель або палтус. Норма – мінімум 2 порції на тиждень. Третє місце відвоював собі мигдаль, теж багатий білком. У ньому також можна знайти корисні жири, магній, цинк. Замінити мигдаль легко фісташками і волоськими горіхами (з’їдається 1 унція в день).

Йогурт і кіноа – справжні суперпродукти. Перший насичений кальцієм, білком, вітаміном D, пробіотичними бактеріями, які корисні для кісток, м’язів і травлення (споживається 1-2 порції в день). Кіноа, в свою чергу, забезпечить денною нормою клітковини, кальцію, заліза. І з’їдати в день можна по півчашки.

Зелений чай давно відомий своїми унікальними властивостями. Це потужний антиоксидант і порятунок для серцево-судинної системи. Як показують дослідження, споживання 5 чашок в день реально зміцнює здоров’я. Зрівнятися з чаєм може, мабуть, тільки лохина. Характерний колір їй дає антоциан – антиоксидант. Тому взагалі всі яскраві ягоди корисні.

Шкільне життя

Суть в тому, що вони знижують ризик гіпертонії, ожиріння, діабету, - всіх захворювань, які зношують організм, пояснює Today . Головне - щоб у щоденному раціоні були присутні овочі, білок, ненасичені жири, клітковина, вітаміни і антиоксиданти. Спираючись на цю установку, фахівці занесли в список брюссельську капусту, яка знижує ризик раку. В принципі, її можна замінити броколі, калі, білокачанною капустою або цвітною. Всі вони багаті антиоксидантами, клітковиною, вітамінами і мінералами. Слід споживати мінімум 3-5 порцій на день. Далі йде лосось. Дана риба - цінне джерело білка і жирних кислот омега-3, корисних для серця і нервової системи. Також вони підтримують здоров'я шкіри і…

Оцінити

0

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.Обов'язкові поля позначені *

*