день вчителя сценарій смішний, жартівливий сценарій до дня вчителя, сценарій до дня вчителя для старшокласників, оригінальний сценарій до дня вчителя, сценарій до дня вчителя 2018

Дієтологи назвали продукти, які допомагають боротися зі старінням

Суть в тому, що вони знижують ризик гіпертонії, ожиріння, діабету, – всіх захворювань, які зношують організм, пояснює Today . Головне – щоб у щоденному раціоні були присутні овочі, білок, ненасичені жири, клітковина, вітаміни і антиоксиданти. Спираючись на цю установку, фахівці занесли в список брюссельську капусту, яка знижує ризик раку. В принципі, її можна замінити броколі, калі, білокачанною капустою або цвітною. Всі вони багаті антиоксидантами, клітковиною, вітамінами і мінералами. Слід споживати мінімум 3-5 порцій на день.

Далі йде лосось. Дана риба – цінне джерело білка і жирних кислот омега-3, корисних для серця і нервової системи. Також вони підтримують здоров’я шкіри і волосся. Аналоги – сардини, мідії, оселедець, форель або палтус. Норма – мінімум 2 порції на тиждень. Третє місце відвоював собі мигдаль, теж багатий білком. У ньому також можна знайти корисні жири, магній, цинк. Замінити мигдаль легко фісташками і волоськими горіхами (з’їдається 1 унція в день).

Йогурт і кіноа – справжні суперпродукти. Перший насичений кальцієм, білком, вітаміном D, пробіотичними бактеріями, які корисні для кісток, м’язів і травлення (споживається 1-2 порції в день). Кіноа, в свою чергу, забезпечить денною нормою клітковини, кальцію, заліза. І з’їдати в день можна по півчашки.

Зелений чай давно відомий своїми унікальними властивостями. Це потужний антиоксидант і порятунок для серцево-судинної системи. Як показують дослідження, споживання 5 чашок в день реально зміцнює здоров’я. Зрівнятися з чаєм може, мабуть, тільки лохина. Характерний колір їй дає антоциан – антиоксидант. Тому взагалі всі яскраві ягоди корисні.

Шкільне життя

  
Суть в тому, що вони знижують ризик гіпертонії, ожиріння, діабету, - всіх захворювань, які зношують організм, пояснює Today . Головне - щоб у щоденному раціоні були присутні овочі, білок, ненасичені жири, клітковина, вітаміни і антиоксиданти. Спираючись на цю установку, фахівці занесли в список брюссельську капусту, яка знижує ризик раку. В принципі, її можна замінити броколі, калі, білокачанною капустою або цвітною. Всі вони багаті антиоксидантами, клітковиною, вітамінами і мінералами. Слід споживати мінімум 3-5 порцій на день. Далі йде лосось. Дана риба - цінне джерело білка і жирних кислот омега-3, корисних для серця і нервової системи. Також вони підтримують здоров'я шкіри і…

Оцінити

0