Конспекти уроків біології 8 класУсі уроки біологіїФайли

Харчові розлади та їх запобігання (8 клас. Біологія)

Тема: Харчові розлади та їх запобігання

Мета: ознайомити учнів із хворобами травного тракту, сконцентрувати увагу на харчових отруєннях, інфекційних хворобах, наголосити на важливості профілактичних заходів щодо запобігання захворюванням органів травлення; наданні першої допомоги та профілактики; розвивати самостійність; виховувати бережливе ставлення до власного здоров’я.

Обладнання і матеріали: роздатковий матеріал, схеми, таблиці.

Базові поняття і терміни: сальмонельоз, ботулізм, харчові отруєння, дизентерія, холера.

Державні вимоги щодо рівня загальноосвітньої підготовки учнів:

пояснює:

– значення мікрофлори кишечнику;

– негативний влив на травлення алкогольних напоїв та тютюнокуріння;

застосовує знання для:

– профілактики захворювань органів травлення, харчових отруєнь;

висловлює  судження:

– щодо значення знань про функції та будову травної системи для збереження здоров’я.

Тип уроку: комбінований

Завантажити: Харчові розлади та їх запобігання (8 клас. Біологія) (Розмір: 74.3 KB, Завантажень: 7)
  
Теґи
Back to top button
Close