Узагальнення знань з теми “Травлення” (8 клас. Біологія)

Автор: Веселуха Жанна Володимирівна

Навчальний заклад: Навчально-виховний комплекс “Школа-гімназія-ліцей” №10 м. Бердичева Житомирської області

Узагальнення знань з теми “Травлення”

Знати:

  • зміст понять поживні речовини, харчові продукти, травлення;
  • будову та функції органів травлення;
  • значення травлення
  • роль Павлова І. П. у вивченні функцій органів травлення;
  • механізми нервової та гуморальної регуляції процесів травлення;
  • засоби профілактики захворювань зубів, шлунково-кишкових захворювань;
  • гігієнічні умови нормального травлення

Вміти:

  • пояснювати зв’язок між будовою і функціями органів травлення;
  • за малюнками, схемами розпізнавати органи травлення;
  • дотримуватись правил раціонального харчування

Нормувати:

  • теоретичні дані про будову та функції органів травлення у вигляді таблиць;
  • інформацію про механізми нервової та гуморальної регуляції у вигляді схем

 

Цінувати:

  • власне здоров’я як найбільшу людську цінність;
  • внесок вчених у вивчення питання механізму травлення
Завантажити: Узагальнення знань з теми "Травлення" (8 клас. Біологія) + Сертифікат (Розмір: 2.3 MB, Завантажень: 20)
  

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.Обов'язкові поля позначені *

*