Конспекти уроків хімії 11 класУсі уроки хіміїФайли
Жири, білки як компоненти їжі, їх роль в організмі (11 клас. Хімія)
Тема: Жири, білки як компоненти їжі, їх роль в організмі
Мета: довести до учнів відомості про біологічну роль жирів і білків у тваринних і рослинних організмах; дати уявлення про насичені і ненасичені жири, з’ясувати їхнє значення як продуктів харчування; розвивати вміння характеризувати органічні сполуки як компоненти їжі та обґрунтовувати їх біологічну роль; виховати культуру харчування
Обладнання: таблиця «добова потреба організму в білках, жирах, вуглеводах»
Тип уроку: комбінований
Базові поняття: жири, білки, гідрофільні та гідрофобні залишки, транс-жири.
Завантажити: Жири, білки як компоненти їжі, їх роль в організмі (11 клас. Хімія) (Розмір: 27.9 KB, Завантажень: 21)