Конспекти уроків хімії 11 класУсі уроки хіміїФайли

Вуглеводи, вітаміни як компоненти їжі, їх роль в організмі (11 клас. Хімія)

Тема: Вуглеводи, вітаміни як компоненти їжі, їх роль в організмі

Мета: розширити уявлення учнів про різноманітність органічних сполук на прикладі вуглеводів; визначити значення вітамінів і вуглеводів для життєдіяльності організмів; проаналізувати їжу як джерело вітамінів і вуглеводів; розвивати вміння характеризувати органічні сполуки як компоненти їжі та обґрунтовувати їх біологічну роль; виховати культуру харчування

Обладнання: таблиця «добова потреба організму в білках, жирах, вуглеводах»

Тип уроку: комбінований

Базові поняття: моносахариди, дисахариди, полісахариди, вітаміни

Завантажити: Вуглеводи, вітаміни як компоненти їжі, їх роль в організмі (11 клас. Хімія) (Розмір: 42.8 KB, Завантажень: 5)
  
Теґи
Back to top button
Close