Конспекти уроків хімії 11 класУсі уроки хіміїФайли
Вуглеводи, вітаміни як компоненти їжі, їх роль в організмі (11 клас. Хімія)
Тема: Вуглеводи, вітаміни як компоненти їжі, їх роль в організмі
Мета: розширити уявлення учнів про різноманітність органічних сполук на прикладі вуглеводів; визначити значення вітамінів і вуглеводів для життєдіяльності організмів; проаналізувати їжу як джерело вітамінів і вуглеводів; розвивати вміння характеризувати органічні сполуки як компоненти їжі та обґрунтовувати їх біологічну роль; виховати культуру харчування
Обладнання: таблиця «добова потреба організму в білках, жирах, вуглеводах»
Тип уроку: комбінований
Базові поняття: моносахариди, дисахариди, полісахариди, вітаміни
Завантажити: Вуглеводи, вітаміни як компоненти їжі, їх роль в організмі (11 клас. Хімія) (Розмір: 42.8 KB, Завантажень: 11)