Тема: Сахароза, її склад, властивості, поширення в природі. Виробництво цукру (Хімія. 9 клас)

Мета: ознайомити учнів з дисахаридами на прикладі сахарози, вивчити склад її молекули, поширення в природі, фізичні та хімічні властивості; розглянути загальну схему виробництва цукру.
Очікувані результати: учні мають описувати фізичні властивості сахарози; учні мають пояснювати будову сахарози як дисахариду; учні мають встановлювати взаємозв’язок між будовою і властивостями сахарози; учні мають навчитися складати рівняння реакцій, що характеризують хімічні властивості сахарози; учні мають розглянути процес одержання сахарози із цукрового буряку; учні мають порівнювати технологію добування цукру з виробництвом інших речовин.
Базові поняття та терміни: вуглеводи, сахароза, дисахариди, фізичні та хімічні властивості сахарози, гідроліз.
Тип уроку: комбінований.

Завантажити: Тема: Сахароза, її склад, властивості, поширення в природі. Виробництво цукру (Хімія. 9 клас) (Розмір: 12.9 KB, Завантажень: 212)

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.Обов'язкові поля позначені *

*