Харчова промисловість (9 клас. Географія)

Харчова промисловість

Мета: дати характеристику галузі (значення, склад, сировинна база, територіальна структура); пояснити чинники розміщення різних типів підприємств; охарактеризувати харчову промисло­вість своєї місцевості; розвивати мислення (висновки про сучасний стан галузі); удосконалювати навички роботи з картами (показ основних районів і центрів легкої промисловості) та аналізувати статистичні дані про розвиток галузі; виховувати екологічну культуру учнів (висновки про вплив галузі на довкілля, раціо­нальне збереження природних ресурсів тощо), творчий підхід до розв’язання нестандартних завдань.

Тип уроку: комбінований.

Структура уроку

  1. Мотивація навчальної діяльності
  2. Вивчення нового матеріалу
  3. Первинна перевірка засвоєних знань
  4. Закріплення знань
  5. Контроль та самоперевірка знань
  6. Домашнє завдання
Завантажити: Харчова промисловість (9 клас. Географія) (Розмір: 215.8 KB, Завантажень: 306)

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.Обов'язкові поля позначені *

*