Конспекти уроків української мови 1 класУсі уроки початкова школаФайли

Звуки [с], [с’], позначення їх буквами Сс. Читання складів і слів з ними (1 клас. Навчання грамоти)

Автор: Скульська Анжела Анатоліївна

Навчання грамоти: Гірницька загальноосвітня школа І-ІІ ступенів № 18

Тема. Звуки [с], [с’], позначення їх буквами Сс. Читання складів і слів з ними. Вправи на доповнення речень словами. Читання тексту «Зустріч з лисом» за А. Давидовим

Мета: ознайомити учнів з буквою Сс,  її назвою та звуковим значенням; формувати вміння виконувати аналітичні та синтетичні дії зі звуками; вчити читати склади, слова з новою буквою; вдосконалювати навички звукового аналізу слів, доповнення речень словами; збагачувати словниковий запас; розвивати зв’язне мовлення, пам’ять, логічне мислення; виховувати увагу, дисциплінованість, позитивне ставлення до навчання.

Обладнання: малюнки Колобка, Зайчика, Вовчика, Ведмедика, Лисички, карта мандрівки, малюнок сонечка, мікрофон,  картки для індивідуального читання, частинки малюнків для завдання, фішки, букви для гри, картки-таблиці з цифрами, таблиця, підручник, зошити з читання.

Тип: урок – казка

Завантажити: Звуки [с], [с'], позначення їх буквами Сс. Читання складів і слів з ними (1 клас. Навчання грамоти) + Сертифікат (Розмір: 332.1 KB, Завантажень: 564)
Back to top button