Конспекти уроків біології 10 класУсі уроки біологіїФайли
Застосування знань про хімічний склад живих організмів для оцінки продуктів харчування (10 клас. Біологія)
Тема: Застосування знань про хімічний склад живих організмів для оцінки продуктів харчування
Цілі уроку: навчити учнів правильного застосування знань про хімічний склад живих організмів для оцінки продуктів харчування; закріпити вироблені знання шляхом виконання практичної роботи.
Обладнання й матеріали: таблиці «Хімічний склад і калорійність основних продуктів харчування», «Функції та джерела вітамінів», «Добова потреба людини в поживних речовинах», підручник.
Базові поняття й терміни: білки, жири, вуглеводи, вітаміни, калорійність, добова потреба, продукти харчування.
Усі конспекти уроків біології на сайті «Шкільне життя»
Завантажити: Застосування знань про хімічний склад живих організмів для оцінки продуктів харчування (10 клас. Біологія) (Розмір: 12.3 KB, Завантажень: 157)