Конспекти уроків основи здоров'я 8 класУсі уроки «Здоров’я, безпека та добробут»Файли

Безпека харчування. Вибір харчових продуктів. Традиційні й сучасні системи харчування (8 клас. Основи здоров’я)

Автор: Гарань Олена Анатоліївна

Навчальний заклад: НВК № 39

Тема уроку «Безпека харчування. Вибір харчових продуктів. Традиційні й сучасні системи харчування».

Мета уроку: розкрити значення безпеки харчування, ознайомити учнів з традиційними і сучасними системами харчування; розвивати логічне мислення щодо якісного вибору харчових продуктів; виховувати в учнів національну свідомість до свого власного здоров’я та своєї родини.

Міжпредметні зв’язки: біологія, медицина, хімія.

Тип уроку: комбінований урок

Місце уроку в навчальній темі: поточний

Обладнання: підручники, наочні матеріали, роздатковий матеріал, комп’ютер, дошка.

Методи та форми навчання: інтерактивні, бесіда, робота в групах.

Очікувані результати:

Після цього уроку діти:

знатимуть:

  • користь продуктів харчування;
  • харчові добавки;
  • значення дієт.

вмітимуть:

  • раціонально вибирати продукти харчування;
  • вибирати якісні продукти;
  • аналізувати свій раціон.

Предметні компетенції:

  • формувати в учнів знання безпечного харчування;

Ключові компетентності:

  • формувати вміння аналізувати склад продуктів харчування;
  • сприяти вихованню зорового способу життя.

Наскрізні лінії: здоров’я і безпека.

Завантажити: Безпека харчування. Вибір харчових продуктів. Традиційні й сучасні системи харчування (8 клас. Основи здоров’я) + Сертифікат (Розмір: 320.4 KB, Завантажень: 939)
Back to top button