Безпека харчування. Вибір харчових продуктів. Традиційні й сучасні системи харчування (8 клас. Основи здоров’я)
Автор: Гарань Олена Анатоліївна
Навчальний заклад: НВК № 39
Тема уроку «Безпека харчування. Вибір харчових продуктів. Традиційні й сучасні системи харчування».
Мета уроку: розкрити значення безпеки харчування, ознайомити учнів з традиційними і сучасними системами харчування; розвивати логічне мислення щодо якісного вибору харчових продуктів; виховувати в учнів національну свідомість до свого власного здоров’я та своєї родини.
Міжпредметні зв’язки: біологія, медицина, хімія.
Тип уроку: комбінований урок
Місце уроку в навчальній темі: поточний
Обладнання: підручники, наочні матеріали, роздатковий матеріал, комп’ютер, дошка.
Методи та форми навчання: інтерактивні, бесіда, робота в групах.
Очікувані результати:
Після цього уроку діти:
знатимуть:
- користь продуктів харчування;
- харчові добавки;
- значення дієт.
вмітимуть:
- раціонально вибирати продукти харчування;
- вибирати якісні продукти;
- аналізувати свій раціон.
Предметні компетенції:
- формувати в учнів знання безпечного харчування;
Ключові компетентності:
- формувати вміння аналізувати склад продуктів харчування;
- сприяти вихованню зорового способу життя.
Наскрізні лінії: здоров’я і безпека.
Завантажити: Безпека харчування. Вибір харчових продуктів. Традиційні й сучасні системи харчування (8 клас. Основи здоров’я) + Сертифікат (Розмір: 320.4 KB, Завантажень: 939)