Тема: Основи безпеки харчування. Практична робота№3 “Моделювання ситуації та виконання алгоритму надання першої допомоги при отруєнні та кишкових захворювань” (8 клас. Основи здоров’я)

Мета: формування навиків вибору продуктів харчування; навиків надання першої допомоги при отруєннях; знайомство з основами безпечного харчування, засвоєння знань і навиків безпечного харчування.
Тип уроку: засвоєння нового матеріалу
Обладнання: підручник «Основи здоров’я» Т.Є. Бойченко, І.П. Василашко, Н.С. Коваль, -К, «Генеза», 2008; наочність.
Терміни: ожиріння, діабет, бактерії, токсини, харчове отруєння.

Завантажити: Тема: Основи безпеки харчування. Практична робота№3 "Моделювання ситуації та виконання алгоритму надання першої допомоги при отруєнні та кишкових захворювань" (8 клас. Основи здоров’я) (Розмір: 10.3 KB, Завантажень: 3798)