Тема: Харчування і здоров’я (2 клас. Основи здоров’я)

Мета

Пояснити, як харчування впливає на здоров’я людини, довести небезпечність «швидкої їжі», необхідність вживання вітамінної їжі, вчити розрізняти корисну та шкідливу їжу.

Усі уроки основ здоров’я на сайті «Шкільне життя»

Наприкінці заняття учні мають уміти:

  • пояснити небезпеку недоїдання і переїдання;
  • назвати продукти, багаті вітамінами;
  • розказати правила харчування.

Обладнання і матеріали

  • картки з деформованими реченнями: «РЕТЕЛЬНО ПЕРЕЖОВУЙ ЇЖУ, ЇЖ В ОДИН І ТОЙ ЖЕ ЧАС, ВЖИВАЙ ТІЛЬКИ ЯКІСНІ ПРОДУКТИ, НЕ НАЇДАЙСЯ НА НІЧ»,
  • два (або три) аркуші паперу А-4,
  • маленькі аркуші паперу для підсумкового завдання.
  • Робочий зошит (с.20-21).

Що підготувати заздалегідь

Пригадати з батьками якомога більше назв овочів та фруктів.

Завантажити: Тема: Харчування і здоров'я (2 клас. Основи здоров’я) (Розмір: 15.0 KB, Завантажень: 937)

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.Обов'язкові поля позначені *

*