Спеції та трави корисні для здоров’я

Виявляється, вони не тільки роблять їжу смачнішою, але і знижують вміст у ній натрію, жирів і калорій. Червоний перець допомагає схуднути, а кориця стабілізує рівень глюкози в крові і підвищує чутливість до інсуліну, передає Zee News .

Згідно з даними вчених з Університету Колорадо, додавання спецій і трав в низькокалорійні страви (пісне м’ясо, овочі та макаронні вироби з твердих сортів пшениці) робить їх більш привабливими. А дослідники з Університету Пенсільванії з’ясували: суміш зі спецій в продуктах з високим вмістом жиру знижує рівень інсуліну і тригліцеридів після їжі.

Вчені вважають: використання спецій і трав при приготуванні їжі зміцнить здоров’я людей. Об’єднавши зусилля, вчені, політики, кухарі та творці продуктів харчування здатні захистити людей від безлічі захворювань.

Шкільне життя

Виявляється, вони не тільки роблять їжу смачнішою, але і знижують вміст у ній натрію, жирів і калорій. Червоний перець допомагає схуднути, а кориця стабілізує рівень глюкози в крові і підвищує чутливість до інсуліну, передає Zee News . Згідно з даними вчених з Університету Колорадо, додавання спецій і трав в низькокалорійні страви (пісне м'ясо, овочі та макаронні вироби з твердих сортів пшениці) робить їх більш привабливими. А дослідники з Університету Пенсільванії з'ясували: суміш зі спецій в продуктах з високим вмістом жиру знижує рівень інсуліну і тригліцеридів після їжі. Вчені вважають: використання спецій і трав при приготуванні їжі зміцнить здоров'я людей. Об'єднавши…

Оцінити

0

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.Обов'язкові поля позначені *

*