Профілактика йододефіциту і діабету. Правила купівлі, обробки та зберігання харчових продуктів. Перша допомога при харчових отруєннях (6 клас. Основи здоров’я)

Профілактика йододефіциту і діабету. Правила купівлі, обробки та зберігання харчових продуктів. Перша допомога при харчових отруєннях

Мета: розглянути  основні  причини  виникнення,  ознаки  та  шляхи  запобігання йододефіциту  та  цукровому  діабету,  ознайомитись  із  заходами  щодо попередження  харчових  отруєнь,  розвивати  навички  надання  першої допомоги  при  харчових  отруєннях,  виховувати  відповідальне  ставлення до власного здоров’я.

Матеріали та обладнання: упаковки різноманітних продуктів.

Поняття: йододефіцит, цукровий діабет, маркування, штрих-код, харчове отруєння.

Тип уроку: комбінований.

Завантажити: Профілактика йододефіциту і діабету. Правила купівлі, обробки та зберігання харчових продуктів. Перша допомога при харчових отруєннях (6 клас. Основи здоров’я) (Розмір: 38.3 KB, Завантажень: 543)

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.Обов'язкові поля позначені *

*