Під час барбекю люди з’їдають в три рази більше, ніж зазвичай

 на барбекю люди вживають 1800 калорій, тоді як під час звичайного прийому їжі - всього 500-700

На барбекю люди вживають 1800 калорій, тоді як під час звичайного прийому їжі – всього 500-700

Опитування компанії AXA PPP показало: на барбекю люди вживають 1800 калорій, тоді як під час звичайного прийому їжі – всього 500-700. У дослідженні взяли участь 2000 британців. За даними опитування, в список найпопулярніших страв для барбекю увійшли котлети в булочці, сосиски, картопляний і капустяний салати. Нагадаємо, рекомендована денна норма для чоловіків становить приблизно 2500 калорій, а для жінок – 2000 калорій.

Одна порція на барбекю містить близько 900 калорій. Після 61% повертається за другою порцією, доводячи загальну кількість калорій до 1800 і більше. Два келихи вина або дві з половиною пінти пива додають до цього числа ще 340 калорій. За оцінками дослідників, більшість їсть страви, приготовані на грилі, як мінімум п’ять разів на рік, тобто наш раціон збагачується приблизно на 9000 калорій.

59% опитаних воліли барбекю здорову їжу, а 34% визнали, що з’їдали надто багато, обідаючи на свіжому повітрі. Дослідник Гарі Болгер каже: “Влітку люди люблять відпочивати з сім’єю та друзями на барбекю. На такому застіллі складніше стежити за тим, що ми з’їдаємо, ніж під час звичайних прийомів їжі. Важливо пам’ятати про несприятливий вплив, який надлишок висококалорійної їжі надає для здоров’я” .

Опитування компанії AXA PPP показало: на барбекю люди вживають 1800 калорій, тоді як під час звичайного прийому їжі - всього 500-700. У дослідженні взяли участь 2000 британців. За даними опитування, в список найпопулярніших страв для барбекю увійшли котлети в булочці, сосиски, картопляний і капустяний салати. Нагадаємо, рекомендована денна норма для чоловіків становить приблизно 2500 калорій, а для жінок - 2000 калорій. Одна порція на барбекю містить близько 900 калорій. Після 61% повертається за другою порцією, доводячи загальну кількість калорій до…

Оцінити

0

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.Обов'язкові поля позначені *

*