Біологічні особливості столових коренеплодів (6 клас. Трудове навчання)
Біологічні особливості столових коренеплодів ( 1 год.)
Мета уроку: Засвоєння знань про біологічні особливості столових коренеплодів, їх основні види та сорти. Розвивати зорову пам’ять, увагу. Виховувати основи культури праці, повагу до роботи с/г працівників, старанність.
Об’єкт навчальної праці: робоче місце учня.
Обладнання. Зразки рослин та насіння коренеплодів (моркви, буряка), плакати з с/г виробництва та рослинництва.
Тип уроку. Засвоєння нових знань.
Орієнтовний план проведення уроку
І.Організаційна частина (5 хв.)
II. Актуалізація опорних знань та життєвого досвіду учнів (7 хв.)
III. Мотивація навчально-трудової діяльності (2 хв.)
IV. Повідомлення теми, мети, завдань уроку (1 хв.)
V. Вивчення нового матеріалу (15 хв.)
VI. Практична робота (10 хв.)
VII. Підсумок уроку (5 хв.)
Завантажити: Біологічні особливості столових коренеплодів (6 клас. Трудове навчання) (Розмір: 35.2 KB, Завантажень: 19)