6 клас. Трудове навчанняУсі уроки трудового навчанняФайли

Біологічні особливості столових коренеплодів (6 клас. Трудове навчання)

Біологічні особливості столових коренеплодів ( 1 год.)

Мета уроку: Засвоєння знань про біологічні особливості столових коренеплодів, їх основні види та сорти. Розвивати зорову пам’ять, увагу. Виховувати основи культури праці, повагу до роботи с/г працівників, старанність.

Об’єкт навчальної праці: робоче місце учня.

Обладнання. Зразки рослин та насіння коренеплодів (моркви, буряка), плакати з с/г виробництва та рослинництва.

Тип уроку. Засвоєння нових знань.

Орієнтовний план проведення уроку

І.Організаційна частина (5 хв.)

II. Актуалізація опорних знань та життєвого досвіду учнів (7 хв.)

III.  Мотивація навчально-трудової діяльності (2 хв.)

IV. Повідомлення теми, мети, завдань уроку (1 хв.)

V. Вивчення нового матеріалу (15 хв.)

VI. Практична робота (10 хв.)

VII.  Підсумок уроку (5 хв.)

Завантажити: Біологічні особливості столових коренеплодів (6 клас. Трудове навчання) (Розмір: 35.2 KB, Завантажень: 12)
  
Теґи
Back to top button
Close