3 клас. Тематичні тижніУсі уроки початкова школаФайли
Українські страви. Корисна та шкідлива їжа (3 клас. Основи здоров’я)
Автор: Пономаренко Тетяна Іванівна
Навчальний заклад: КЗО “Спеціалізована школа № 13” ДМР
Тема: Українські страви. Корисна та шкідлива їжа.
Мета: дати учням поняття про групи їжі; ознайомити із правилами адекватного, якісного харчування, розрізняти корисні та шкідливі продукти; розвивати пам’ять, увагу, уяву, мислення, пропагувати здоровий спосіб життя, виховувати повагу одне про одного.
Обладнання: мультимедійний супровід , плакати «Фрукти та овочі», «Хлібобулочні вироби», «Вироби з м’яса», «Молочні продукти», малюнки овочів та фруктів, виробів з м’яса та молока.
Завантажити: Українські страви. Корисна та шкідлива їжа (3 клас. Основи здоров’я) + Сертифікат (Розмір: 319.8 KB, Завантажень: 271)