Вуглеводи: глюкоза, сахароза, крохмаль, целюлоза (9 клас. Хімія)
Автор: Кузьміна Тетяна Вікторівна
Навчальний заклад: Новодмитрівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Тема. Вуглеводи: глюкоза, сахароза, крохмаль, целюлоза.
Мета: сформувати уявлення про вуглеводи на прикладах глюкози,сахарози,крохмалю,целюлози; ознайомити учнів з їх складом,особливостями будови молекул,фізичними властивостями та поширеністю в природи; розглянути основні принципи класифікації вуглеводів; розвивати вміння аналізувати,роботи висновки.
Обладнання: таблиця «Класифікація вуглеводів», зразків вуглеводів.
Базові поняття та терміни: вуглеводи,глюкоза,сахароза,крохмаль,целюлоза,моносахариди,дисахариди,полісахароди.
Тип уроку: вивчення нового матеріалу.
Методи навчання: словесні,пояснювально-ілюстративні,репродуктивні,частково пошукові,метод самостійної роботи,практичні(розв’язування задач і вправ),евристичні,інтерактивні.
Завантажити: Вуглеводи: глюкоза, сахароза, крохмаль, целюлоза (9 клас. Хімія) + Сертифікат (Розмір: 334.5 KB, Завантажень: 886)