Українські страви. Корисна та шкідлива їжа (3 клас. Основи здоров’я)

Автор: Пономаренко Тетяна Іванівна

Навчальний заклад: КЗО “Спеціалізована школа № 13” ДМР

Тема: Українські страви. Корисна та шкідлива їжа.

Мета: дати учням поняття про групи їжі; ознайомити із правилами адекватного, якісного харчування, розрізняти корисні та шкідливі продукти; розвивати пам’ять, увагу, уяву, мислення, пропагувати здоровий спосіб життя, виховувати повагу одне про одного.

Обладнання: мультимедійний супровід , плакати «Фрукти та овочі», «Хлібобулочні вироби», «Вироби з м’яса», «Молочні продукти», малюнки овочів та фруктів, виробів з м’яса та молока.

Завантажити: Українські страви. Корисна та шкідлива їжа (3 клас. Основи здоров’я) + Сертифікат (Розмір: 319.8 KB, Завантажень: 54)

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.Обов'язкові поля позначені *

*