Проблеми харчування. Вибір продуктів харчування. Харчові отруєння (3 клас. Основи здоров’я)

Автор: Іщенко Тетяна Станіславівна

Навчальний заклад: Малинська загальноосвітня школа №3

Тема. Проблеми харчування. Вибір продуктів харчування. Харчові отруєння. Практична робота: розпізнавання терміну придатності продуктів за маркуванням.

Мета. Створити умови для ознайомлення учнів із проблемами харчування та ознаками харчового отруєння, вчити, як вибрати їжу (продукти), щоб не отруїтися, та виробити дії, як запобігти харчовим отруєнням, навчити дітей розпізнавати термін придатності харчових продуктів за маркуванням, сприяти розвитку мислення, мовлення, забезпечити умови для виховання обачності, самостійності, акуратності.

Завантажити: Проблеми харчування. Вибір продуктів харчування. Харчові отруєння (3 клас. Основи здоров’я) + Сертифікат (Розмір: 322.4 KB, Завантажень: 87)

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.Обов'язкові поля позначені *

*