Конспекти уроків математики 3 класУсі уроки початкова школаФайли

Ускладнені рівняння. Письмове та усне обчислення прикладів з трицифровими числами. Задачі на взаємопов’язані величини. Периметр геометричних фігур (3 клас. Математика)

Автор: Супрунець Жанна Павлівна

Навчальний заклад: Бердянська гімназія №3 “Сузір’я” Бердянської міської ради Запорізької області

Тема «Ускладнені рівняння. Письмове та усне обчислення прикладів з трицифровими числами. Задачі на взаємопов’язані величини. Периметр геометричних фігур»

Мета: формувати вміння розв’язувати типові задачі на взаємопов’язані величини; актуалізувати знання на усне і письмове додавання і віднімання трицифрових чисел, рівняння; формувати прийоми аналізу, синтезу, порівняння; розвивати обчислювальні навички, логічне мислення, увагу, загальну ерудицію; виховувати працелюбність, любов до природи, прищеплювати народну мораль через наслідування поведінки бджоли.

Тип уроку: комбінований

Обладнання: математика. 3 клас. Навчальний зошит 3 частина/С.О. Скворцова, О.В. Онопрієнко.- Харків, 2014. Робочі зошити з математики. Паперова долонька з питаннями: які знання я сьогодні отримав, що я сьогодні зробив і чого досяг, який у мене настрій, чим я сьогодні допоміг іншим, що я зробив для свого здоров’я?

Демонстраційний матеріал: презентація до уроку, квіти різних розмірів і бджілки для кожного учня, ілюстрації різних видів вуликів.

Роздатковий матеріал: картки з завданнями «Дешифрувальник».

Конспекти уроків математики на сайті “Шкільне життя”

Завантажити: Ускладнені рівняння. Письмове та усне обчислення прикладів з трицифровими числами. Задачі на взаємопов’язані величини. Периметр геометричних фігур (3 клас. Математика) (Розмір: 978.8 KB, Завантажень: 539)
Back to top button