Зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО)

35 874 особі зареєструвались на пробне ЗНО

Триває реєстрація осіб для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні.

За даними регіональних центрів оцінювання якості освіти, станом на 18 січня 2019 року 35 874 особами, які виявили бажання проходити пробне зовнішнє незалежне оцінювання, подано 158 429 заявок на участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні.

Для складання тесту з української мови і літератури подано 32 087  заявок, математики – 10 983, англійської мови – 8 879, історії України – 6 324.

Найбільшу кількість реєстраційних карток заповнено особами, які проживають у Харківській, Дніпропетровській та Львівській областях, м. Києві.

Учасники пробного ЗНО матимуть можливість:

  • ознайомитися зі стандартизованими тестами, що відповідають вимогам Програм, характеристикам і структурі сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання 2019 року;
  • пройти пробний тест і попрактикуватися в заповненні бланків відповідей;
  • дізнатися правильні відповіді до завдань пробного тестування, що будуть розміщені на сайті Українського центру оцінювання якості освіти у визначений час;
  • отримати результат пробного тестування за допомогою спеціального сервісу (за бажанням);
  • психологічно налаштуватися на проходження зовнішнього незалежного оцінювання;
  • навчитися ефективно розподіляти час;
  • оцінити свій рівень навчальних досягнень.

Нагадуємо, що реєстрація осіб для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме до 31 січня 2019 року.

Детальну інформацію щодо порядку реєстрації розміщено на сайті регіонального центру оцінювання якості освіти, на території обслуговування якого особа бажає проходити пробне зовнішнє незалежне оцінювання.

Back to top button