Триразове харчування – шкідливий режим, говорить дослідження історика

Більшість людей їдять тричі на день. Але, на думку історика Ебігейл Керролл, від цього режиму варто відмовитися. Він є культурною надбудовою, а, приміром, корінні жителі Америки харчувалися правильніше, поки не прийняли триразове харчування. Їх режим харчування сильно залежав від сезону. Іноді люди голодували і пропускали прийом їжі, зазначає The Daily Mail .

Це підкріплює теорію про те, що слід 2 рази на тиждень скорочувати калорійність раціону до 500 калорій. Це дозволить скинути вагу, збільшити тривалість життя і знизити тиск. Університет Південної Каліфорнії, наприклад, встановив: якщо голодувати по 2-4 дні кожні півроку, можна запустити режим виживання. Організм почне використовувати запаси жиру, цукру, стане розщеплювати старі клітини. У підсумку імунітет отримає перезавантаження, давши, тим самим, кращий захист від хвороб.

Більше того, взагалі немає підстав вважати, що триразове харчування корисно. За словами історика, рекламні кампанії виробників пластівців і соку зробили сніданок мало не найважливішим прийомом їжі. Але Університет Бата довів, що наявність або відсутність сніданку ніяк не впливало на загальний обсяг калорій, спожитих за день.

У свою чергу, Університет Алабами з’ясував, що сніданок ніяк не відбивався на вазі людей, що намагаються схуднути. Але, якщо людина поїсть протягом восьмигодинного вікна (наприклад, з 9 ранку і до 5 вечора), то зможе схуднути точно. Що стосується частоти прийому їжі, то було доведено: відмінностей по загальній калорійності немає, якщо порівнювати триразове і шестиразове харчування (маленькі порції).

Шкільне життя

Більшість людей їдять тричі на день. Але, на думку історика Ебігейл Керролл, від цього режиму варто відмовитися. Він є культурною надбудовою, а, приміром, корінні жителі Америки харчувалися правильніше, поки не прийняли триразове харчування. Їх режим харчування сильно залежав від сезону. Іноді люди голодували і пропускали прийом їжі, зазначає The Daily Mail . Це підкріплює теорію про те, що слід 2 рази на тиждень скорочувати калорійність раціону до 500 калорій. Це дозволить скинути вагу, збільшити тривалість життя і знизити тиск. Університет Південної Каліфорнії, наприклад, встановив: якщо голодувати по 2-4 дні кожні півроку, можна запустити режим виживання. Організм почне використовувати запаси жиру,…

Оцінити

0

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.Обов'язкові поля позначені *

*