Кориця допоможе перемогти рак, впевнені фахівці

Дослідники з Університету Арізони з’ясували: коричний альдегід (з’єднання, що додають кориці специфічний аромат і смак) здатний впоратися з колоректальним раком. Вчені провели дослідження на мишах. Вони включили коричний альдегід в раціон гризунів, розповідає Zee News.

Фахівці помітили, що компонент кориці захищав мишей від колоректального раку. Завдяки коричниму альдегіду клітини, піддані впливу канцерогену, змогли нейтралізувати токсичні речовини і відновитися. Надалі фахівці планують дізнатися, як запобігає раку сама кориця, а не тільки окремий її компонент. Якщо так, то клінічні дослідження на людях можуть початися зовсім скоро.

Інша недавнє Дослідження показало: ризик колоректального раку знижують горіхи. Зокрема, в учасниць дослідження, які з’їдати одну унцію (28 грамів) горіхів два і більше рази на тиждень, ризик раку товстої і прямої кишки виявився на 13% нижче, ніж у тих, хто рідко їв горіхи. На ризик впливало споживання таких горіхів, як мигдаль, бразильські горіхи, кешью, фундук, пекан, макадамія, кедрові горіхи, фісташки та волоські горіхи.

Шкільне життя

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.Обов'язкові поля позначені *

*