Food. Cooking (7 клас. Англійська мова)
Автор: Гежа Оксана Володимирівна
Навчальний заклад: Ліцей “КОЛЕГІУМ” міста Сєвєродонецька Луганської області
Тема: Food. Cooking.
Форми організації: групова, парна, інтерактивна, індивідуальна
Методи: мозковий штурм, робота в малих групах, «Мікрофон», прийом проведення рефлексії.
Цілі:
Практична:
1) навчити використовувати набуті знання в реальному житті;
2) узагальнювати та вдосконалювати лексико-граматичні навички в усному мовленні з теми;
3) вдосконалювати навички аудіювання, читання, письма;
Освітня:
1)формувати соціокультурну, комунікативну та здоров’язбережувальну компетентності ;
Розвиваюча: розвивати логічне мислення, мовленнєву здогадку, навички групової роботи; мотивацію до вивчення англійської мови;
Виховна: виховувати прагнення до самовдосконалення; формувати культурні смаки; активізувати творчі та ділові здібності учнів; сприяти активному усвідомленню необхідності берегти здоров’я;
виховувати почуття відповідальності за збереження здоров’я та культуру харчування.
Обладнання: інтерактивна дошка, ноутбук, презентація, відео, робочий зошит, картки для роботи в групах.
Завантажити: Food. Cooking (7 клас. Англійська мова) + Сертифікат (Розмір: 358.5 KB, Завантажень: 153)