Виховні години 5-11 класКласному керівникуФайли

Знання на дорозі – безпека підростаючого покоління (9 клас. Виховна година)

Автор: Коробко Тетяна Миколаївна

Навчальний заклад: Тишківська ЗШ І-ІІІ ст. №2

Знання на дорозі – безпека підростаючого покоління

Мета:

Інформаційно-просвітницька робота серед учнів старших класів направлена на формування моделі безпечної поведінки та позитивного ставлення до вимог безпеки  учасників дорожнього руху, на вироблення культури управління транспортними засобами. Розширення знань про причини небезпечних ситуацій на дорогах за для  поглиблення знань учнів з правил дорожнього руху. Закріпити знання учнів про  правила пішоходів,  закріпити знання учнів про правила дорожнього руху зі сторони пішохода, а також зі сторони водія. Поглибити та закріпити знання про безпеку руху велосипедиста, як основного виду транспорту підлітків. Зберегти знання про дорожні знаки; продовжити формування уяви школярів про безпеку дорожнього руху під час пересування по вулицям та дорогам; Закріпити навички виконання основних правил руху з метою попередження дитячого травматизму.

Розвивати творче мислення, уяву, пам’ять, вміння поводитися в екстремальних ситуаціях; виховувати дисциплінованість, свідоме ставлення до обов’язків пішоходів та пасажирів, бажання краще знати правила та суворо їх дотримуватися.

Обладнання: плакат «Дорожні знаки», малюнки «Проблемні ситуації», пам’ятки для учнів, ноутбук.

Вік дітей: 14-15 років

Тривалість проведення заходу: 45 хвилин

 

Завантажити: Знання на дорозі – безпека підростаючого покоління (9 клас. Виховна година) + Сертифікат (Розмір: 1.3 MB, Завантажень: 6787)
Back to top button