Самообслуговування. Культура харчування. Правила поведінки за столом. Сервірування святкового столу. Складання серветок (3 клас. Трудове навчання)

Автор: Семенова Валентина Миколаївна

Навчальний заклад: Широчанський навчально-виховний комплекс “загальноосвітній навчальний заклад І – ІІ ступенів- дошкільний навчальний заклад”

Самообслуговування. Культура харчування. Правила поведінки за столом. Сервірування святкового столу. Складання серветок

НАВЧАЛЬНА: забезпечити  засвоєння учнями знань із культури споживання їжі , етикету за столом,  складати серветки до святкового столу; формувати уміння сервірування святкового столу, навички роботи в групах;

РОЗВИВАЛЬНА: розвивати інтерес до побутової  праці, естетичний смак в учнів;

ВИХОВНА: виховувати культуру поведінки за столом, повагу до народних традицій.

ОЧІКУВАНІ РЕЗУЛЬТАТИ: після уроку учні знатимуть правила поведінки за столом; вмітимуть складати серветки та сервірувати святковий стіл.

ОБЛАДНАННЯ, МАТЕРІАЛИ ТА НАОЧНІСТЬ: проектор, екран, конверти з пазлами, «перлинки ввічливості»

Завантажити: Самообслуговування. Культура харчування. Правила поведінки за столом. Сервірування святкового столу. Складання серветок (3 клас. Трудове навчання) + Сертифікат (Розмір: 371.5 KB, Завантажень: 63)

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.Обов'язкові поля позначені *

*