Самообслуговування. Культура харчування. Правила поведінки за столом. Сервірування святкового столу. Складання серветок (3 клас. Трудове навчання)
Автор: Семенова Валентина Миколаївна
Навчальний заклад: Широчанський навчально-виховний комплекс “загальноосвітній навчальний заклад І – ІІ ступенів- дошкільний навчальний заклад”
Самообслуговування. Культура харчування. Правила поведінки за столом. Сервірування святкового столу. Складання серветок
НАВЧАЛЬНА: забезпечити засвоєння учнями знань із культури споживання їжі , етикету за столом, складати серветки до святкового столу; формувати уміння сервірування святкового столу, навички роботи в групах;
РОЗВИВАЛЬНА: розвивати інтерес до побутової праці, естетичний смак в учнів;
ВИХОВНА: виховувати культуру поведінки за столом, повагу до народних традицій.
ОЧІКУВАНІ РЕЗУЛЬТАТИ: після уроку учні знатимуть правила поведінки за столом; вмітимуть складати серветки та сервірувати святковий стіл.
ОБЛАДНАННЯ, МАТЕРІАЛИ ТА НАОЧНІСТЬ: проектор, екран, конверти з пазлами, «перлинки ввічливості»
Завантажити: Самообслуговування. Культура харчування. Правила поведінки за столом. Сервірування святкового столу. Складання серветок (3 клас. Трудове навчання) + Сертифікат (Розмір: 371.5 KB, Завантажень: 922)