Зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО)

Пробне ЗНО: оновлені запрошення-перепустки

З 27 березня в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти буде розміщено запрошення-перепустки, у яких зазначаються адреси пунктів пробного тестування.

Для входу до «Особистого кабінету учасника ПЗНО»  необхідно увести логін та пароль, отримані раніше від регіонального центру.  Для того щоб роздрукувати запрошення-перепустку для участі в пробному ЗНО, необхідно скористатися опцією «Сформувати запрошення-перепустку». Документ формується у форматі PDF та завантажується автоматично.

Нагадуємо, пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури проходитиме 4 квітня 2020 року, тестування з інших навчальних предметів – 11 квітня 2020 року.

Визначити результати пробного ЗНО можна за допомогою онлайн-сервісу, який буде відкрито 4 березня. Для отримання результатів пробного ЗНО кожному учаснику потрібно буде занести свої відповіді до спеціального сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання» у такі терміни:

  • 4 – 6 квітня (українська мова і література);
  • 11 – 13 квітня (історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, а також англійська, німецька, французька та іспанська мови).

Докладно процедуру визначення результатів пробного ЗНО описано в інформаційних бюлетенях «Як визначити результати пробного ЗНО», які учасники отримають після проходження тестування з кожного навчального предмета.

Нагадаємо, 5 основних речей, які мають знати батьки про коронавірусну інфекцію.

Back to top button