Застосування знань про хімічний склад живих організмів для оцінки продуктів харчування (10 клас. Біологія)

Тема: Застосування знань про хімічний склад живих організмів для оцінки продуктів харчування

Цілі уроку: навчити учнів правильного застосування знань про хімічний склад живих організмів для оцінки продуктів харчування; закріпити вироблені знання шляхом виконання практичної роботи.

Обладнання й матеріали: таблиці «Хімічний склад і калорійність основних продуктів харчування», «Функції та джерела вітамінів», «Добова потреба людини в поживних речовинах», підручник.

Базові поняття й терміни: білки, жири, вуглеводи, вітаміни, калорійність, добова потреба, продукти харчування.

Усі конспекти уроків біології  на сайті «Шкільне життя»

Завантажити: Застосування знань про хімічний склад живих організмів для оцінки продуктів харчування (10 клас. Біологія) (Розмір: 12.3 KB, Завантажень: 72)

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.Обов'язкові поля позначені *

*