Тема: Культура харчування (2 клас. Основи здоров’я)

Мета

Формувати поняття про етикет за столом, практично вчити користуватися столовими приборами, довести важливість сніданку для дитячого організму.

Усі уроки основ здоров’я на сайті «Шкільне життя»

Результати навчання

Наприкінці заняття учні мають уміти:

  • пояснити, чому треба зранку снідати;
  • продемонструвати вміння користуватися столовими приборами;
  • розказати правила поведінки за столом.

Обладнання і матеріали

  • 4 аркуші з переліченими стравами (див. пункт  Робота в групах);
  • сервірований до обіду стіл для інсценування.
  • Робочий зошит (с.22-23).
Завантажити: Тема: Культура харчування (2 клас. Основи здоров’я) (Розмір: 15.6 KB, Завантажень: 657)

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.Обов'язкові поля позначені *

*

Яндекс.Метрика