Незвичайні смакові переваги – секрет стрункої фігури

У новому опитуванні, проведеному дослідниками з Корнельського університету, взяли участь 502 жінки. Фахівці з’ясували: учасниці, яким подобалися незвичайні страви, наприклад, яловичий язик, кролятина, кимчи (гостра корейська закуска), полента (каша з кукурудзяної муки) і сейтан (рослинний замінник м’яса), частіше харчувалися правильно і були фізично активними в порівнянні з тими , хто не любив таку їжу.

Крім того, ці жінки виявилися більш комунікабельними. Вони частіше ходили обідати з друзями. За словами вчених, людям, які хочуть схуднути, не варто думати тільки про обмеження. Замість цього фахівці радять їм спробувати з’їсти щось нове і незвичайне. Такі експерименти допоможуть скинути вагу і зроблять життя цікавішим.

Раніше дослідники з Корнельського університету розповіли, як навчити дітей харчуватися правильно. Фахівці проаналізували дані 43 міжнародних досліджень. Вони з’ясували: потрібно говорити дитині, яка їжа корисна і чому, а не забороняти їй їсти шкідливі продукти.

Шкільне життя

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.Обов'язкові поля позначені *

*

Яндекс.Метрика